مشاوره رایگان : 02632400680  

 

کالینان: بزرگترین الماسی که تاکنون یافت شده است. این الماس 3106 قیراطی در سال 1905 در ترانسوال آفریقای جنوبی یافت شد. سال 1907 این الماس به پادشاه انگلستان، ادوارد هفتم اهدا شد و بعدها به 9 سنگ بزرگ و تعدادی سنگ کوچک تقسیم شد. مهمترین آنها، الماس 530/2 قیراطی ستاره آفریقا است که در عصای شاهی کار گذاشته شده و در برج لندن به نمایش گذاشته شده است.

 

4 تکنیک برای تراش الماس وجود دارد

1) شکافتن

برای جدا کردن ناخالصی ها و ناهماهنگی های موجود در الماس، سنگ الماس زبر روی یک سطح صاف و مناسب بتونی قرار می گیرد. سپس با استفاده از لیزر یا یک الماس دیگر، یک شیار تیز درون الماس ایجاد می شود.

 

بسیاری از مردم بر این باورند بیشتر  الماس‌های با کیفیت و مرغوب بی رنگ و یا کم رنگ هستند، این باور تا حدودی درست می‌باشد.

برخلاف سایر سنگ‌های قیمتی نظیر یاقوت، زمرد، سیترین، آمتیست و...که به خاطر رنگ شان شهرت پیدا کرده اند، گوهر الماس تنها سنگ قیمتی بوده که در 12 رنگ مختلف وجود داشته و سنگ ترکیبی آن نیز نامحدود است.

 

الماس فشرده ترین ماده شفاف جهان است که تاکنون شناخته شده است. ضریب شکست آن 12/2 است. یعنی سرعت نور در آن کمتر از نصف سرعت معمولی خود میشود. اما همین فشردگی است که موجب می شود الماس درخشنده ترین جسم شفاف باشد و برق بزند چطور؟ وقتی یک پرتو نور به سطح الماس برخورد می کند، وارد آن می شود، اما مسیر آن بسیار منحرف می شود و به خط عمود بر سطح ورودی نزدیک می شود.

 

اکثر افراد فکر می کنند الماس همان برلیان است اما این موضوع کاملا غلط است، الماس و برلیان تفاوت هایی با هم دارند که در ادامه مشاهده می کنید.

 

 فرق الماس و برلیان در چیست؟

 

واژه الماس (Adamas) در یونانی به معنی تسخیر ناپذیر است. خواهیم دید الماس تنها کانی قیمتی است که فقط از یک عنصر موجود در طبیعت یعنی کربن ساخته شده است. الماس دارای شبکه اتمی بسیار فشرده ای است که باعث بوجود آمدن سختی زیاد یا بعبارتی سخت ترین ماده متبلور شده در کره زمین است. فرمول شیمیایی الماس کربن خالص (C) می باشد ولی بررسی های دقیق نشان می دهد که 95/99 درصد آن کربن و بقیه آن ناخالصی های شیمیایی بوده که همین مقدار ناچیز می تواند بر رنگ الماس تاثیر گذار باشد.

 

شاید به زودى تصور متداول درباره الماس ها به کلى دگرگون شود. الماس هایى که بخاطر زیبایى، کمیاب بودن و زمان طولانى تولیدشان ارزش فوق العاده‌اى داشتند، امروزه در آزمایشگاه و در مدت زمانى حدود یک ساعت بوجود مى‌آیند. اینکه این دگرگونى چه تأثیرى در صنعت جواهرسازى یا قیمت الماس هاى طبیعى در بازار خواهد داشت هنوز در پرده‌اى از ابهام است. اما درباره نقش این الماس هاى آزمایشگاهى در تکنولوژى، شایعه‌هایى برخاسته از مجامع علمى به گوش مى‌رسد...

ما اینجا هستیم:

 کـرج | میدان شاه عباسی  | مجتمع اداری امیر

 680 400 32 - 026

 681 400 32 - 026

 30 48 059 - 0912

 info @ diaku.org

 

تمامی حقوق اين سايت محفوظ می باشد. Copyright © 2020 Orange Diamond

طراحی وب سایت توسط : هلدینگ دیاکو